تبلیغات
همه چیز - آموزش ساخت یک دسر خنک تابستانی
 
همه چیز
بیایید اطلاعات عمومیمان را بیشتر کنیم.
درباره وبلاگ


در این وبلاگ می توانید اطلاعات عمومیتان را بیشتر کنید

مدیر وبلاگ : آرمین حریری
نویسندگان
نظرسنجی
به نظر شما وحشی ترین حیوان کره ی زمین چیست؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :



Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت

JavaScript Codes
JavaScript Codes همه چیز example:

:آدرس سایت فیلتر شده
:نوع فیلتر

دریافت كد بازی آنلاین تصادفی

برای منتقل شدن به سایت سرگرمی تفریحی لاف زن اینجا کلیک کنید چاپ این صفحه






Powered by WebGozar

IS

آموزش تهیه دسر خنک برای تابستان

 

 

 

مواد لازم :

شکر /۱۷۵ گرم
پودر ژلاتین / ۲ قاشق سوپخوری
آب آلبالو / ۵۰۰ میلی لیتر
بستنی آلبالو / ۱۰۰ گرم

 

مواد لازم انبه :

شکر / ۵۰ گرم
پودر ژلاتین / ۲ قاشق سوپخوری
پوره انبه / ۵۰۰ میلی لیتر

 

طرز تهیه :

۱- شکر و آب آلبالو مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شود .از مواد به اندازه ی یک سوم پیمانه جدا کرده داخل ظرفی بریزید و ژلاتین را روی آن بپاشید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا رقیق شود . ژلاتین رقیق شده را داخل مواد قبلی ریخته و بعد از خنک شدن کامل بستنی به آرامی مخلوط کنید تا مواد کاملاً صاف و یک دست شود .

۲ ـ مواد لازم انبه را نیز با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و پودر ژلاتین داخل مواد حل شود ، سپس کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود .

۳ ـ قالب مورد نظر را داخل فریزر قرار دهید تا کاملاً خنک شود . یک لایه از مواد آلبالویی کف ظرف ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا نیم بند شود ، از یخچال خارج کنید و از مواد انبه به آرامی روی مواد آلبالویی بریزید .قالب را مجدداً داخل یخچال قرار دهید و به همین ترتیب لایه ها را ادامه دهید . بعد از آخرین لایه دسر را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید ، سپس از قالب جدا کنید .

 

نکته :
چنانچه از قالب فلزی استفاده کنید کافی است به مدت ۳۰ ثانیه قالب را داخل آبجوش فرو کرده و داخل ظرف برگردانید .اما در صورتی که از قالب سیلیکونی استفاده می کنید کافی است با انگشت مرطوب دور تا دور قالب دسر را از آن جدا کرده ، سپس حلقه فلزی در قالب را جدا کرده و با انعطاف دادن به قالب به راحتی دسر را از آن جدا کنید . این دسر را می توانید با انواع بستنی ها سرو کنید .





نوع مطلب :
برچسب ها :

       نظرات
پنجشنبه 8 تیر 1391
آرمین حریری